На Дніпропетровщині 117 гектарів землі виділено учасникам АТО

28 листопадаа 2014 10:47

     фундамент-на-песках     У Дніпропетровській області прийняті рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо виділення учасникам АТО 127 земельних ділянок загальною площею 177 гектарів. Всього у відповідні органи місцевого самоврядування від бійців надійшло 372 заяви на отримання земельних ділянок.

    На сьогодні виділено 107 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, 19 ділянок – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та 1 ділянка – для індивідуального дачного будівництва.

       Як повідомляє газета «Днепр вечерний», зараз ініціативу Держземагентства про соціальну допомогу сім’ям військовослужбовців Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки, які проходили службу в зоні АТО, підтримують в усіх районах Дніпропетровщини.

      На місцях оперативно діють робочі групи за участю фахівців Держземагентства та органів місцевої влади для реалізації прав учасників АТО на безкоштовне отримання земельних ділянок.