Спасибі вам за мирне небо

1 Грудня 2014 18:41

SAMSUNG CAMERA PICTURESДніпропетровський клінічний військовий госпіталь – один з найближчих до зони АТО. Тут приймають поранених бійців – героїв, які захищають нашу державу на сході України.

Воїнам, які потрапляють на лікування, тепер і самим потрібна допомога. Тут вони ведуть іншу війну – борються за своє життя і здоров’я. У госпіталі дуже вдячні волонтерам, які постійно підтримують, чим можуть.

Прекрасний подарунок для наших захисників, які проходять курс лікування у військовому госпіталі, приготували учні Дніпропетровської середньої загальноосвітньої школи № 3. Школярі приїхали провідати солдатів, дізнатися, як одужують воїни.

Приїхали діти не з порожніми руками. Напередодні в школі провели ярмарок виробів, виручені гроші від якого привезли в госпіталь. А ще – взяли частувань для воїнів – фруктів і солодощів. Батьки теж не залишилися осторонь – передали багато домашньої консервації та випічки.

SAMSUNG CAMERA PICTURESЯскравим подарунком був концерт, який школярі подарували солдатам. Вірші, пісні і танці у виконанні учнів ЗОШ № 3 підняли настрій бійцям, а значить – наблизили одужання.

Директор школи Тетяна Анатоліївна Журова та заступник директора з виховної роботи Оксана Валентинівна Бойко розповідають, що їхні учні відповідально підійшли до цієї поїздки. Адже у багатьох  сім’ях є родичі або знайомі, які зараз знаходяться у  зоні АТО. І всі розуміють, наскільки важлива пораненим наша увага і турбота.

Багато з них, після одужання, знову повертаються захищати кордони нашої батьківщини. Тому з радістю прийняли від юних художників обереги – дитячі малюнки, які, як відомо, дуже цінуються на передовій.

SAMSUNG CAMERA PICTURESШколярі залишали госпіталь з побажаннями швидкого одужання всім пораненим, і з вірою в те, що в нашій країні, найближчим часом, настане такий довгоочікуваний мир.      Віра Касьянова