У Дніпропетровську розгорнули 25 – ти метровий прапор України

1 Грудня 2014 20:43

flag-180x130У неділю, 30 листопада, на Європейській площі Дніпропетровська,  представники різних конфесій, активісти Євромайдану та громадські активісти спільно молилися за майбутнє України. Про це повідомляє сайт газети « Днепр вечерний».

Молебень відслужили священики двох конфесій – Української православної церкви Київського патріархату та Української автокефальної православної церкви. Присутні вшанували пам’ять загиблих під час Революції Переваги і антитерористичної операції на Донбасі.

        До учасників акції приєдналася і дніпропетровська молодь. Молоді люди пройшлися по місту, принесли на Європейську площу розгорнутий 25-метровий український прапор з фотографіями героїв Небесної сотні і загиблих в АТО бійців. Ставши перед прапором на коліна, люди запалили свічки і вшанували пам’ять українських героїв хвилиною мовчання.

         «Ми сьогодні сповідуємо світ, який повинен бути не в рабстві, а світом волелюбним. Ми сьогодні сповідуємо толерантність, повагу один до одного. Це наші українські цінності. Цей молебень Божій Матері сьогодні звучить по всій Україні. Дуже прості слова молитви звучать, але я вірю, що Божа Матір завжди буде з нами », – сказав голова Дніпропетровської єпархії УПЦ КП Симеон.