Дніпропетровські Дід Мороз і Снігуронька привітають бійців у зоні АТО

2 Грудня 2014 13:38

           179bДніпропетровські волонтери планують, як створити  святковий настрій для військових у Новий Рік. Про це пише сайт газети «Лица».

           «Ми приїдемо з подарунками, скажімо теплі слова, поздоровлення, Дід Мороз відкриє мішок з подарунками і, разом зі Снігуронькою, буде роздавати їх бійцям», – розповідає психолог, волонтер Ольга Кошеленко.

     «На сьогоднішній момент в цю акцію включилися учні 75-ї школи, дитячий будинок Дніпродзержинська, деякі фірми. Вони будуть закуповувати невеликі ялинки, які буде зручно перевезти і розмістити. Я думаю, що це допоможе створити святковий настрій. Я буду Снігуронькою, Дід Морозом буде волонтер з Кривого Рогу.

       Організувати захід планують до 15 грудня. Приносити подарунки можна за адресою: Червона площа, 3 (галерея – книгарня «Чорна ящірка»). Додаткову інформацію можна дізнатися за телефонами: 050-363-27-91, 067-561-57- 98 », – додала Ольга Кошеленко.

         «Багато жінок приєдналися до цієї акції. Вони зараз в’яжуть для бійців шапки і шкарпетки, вишивають національну символіку. Бабусі передали цілий великий пакет визнаних шкарпеток. Також можна передавати традиційні новорічні солодощі, домашню випічку, мандарини, але їх краще приносити за кілька днів до відправки, щоб продукти не зіпсувалися », – говорить представник« Сестринська сотні »Алла Рибіцька.

      Однак волонтери просять не передавати на передову домашні заготовки і продукти в склі.

       «Ми вже замовили пошиття костюмів та спеціальних мішків для подарунків. Також ми попросили студентів і школярів написати листа для бійців, – говорить психолог, волонтер Тетяна Єрмолаєва. – Хочеться зробити невеличкі подарунки від душі. Нехай це будуть просто листи або листівки. Бійцям дуже подобаються маленькі обереги, які вони зможуть носити з собою. Дуже популярні жовто-блакитні ластівки, які можна приколоти на одяг. Головне, щоб це було від душі ».