Дніпропетровський студент – у Книзі рекордів України

2 Грудня 2014 13:23

        student-180x130     Днями 23-річний студент Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту Віктор Набок отримав сертифікат рекордсмена за найбільшу кількість разів віджимань від землі в стійці на руках – 35 разів. Про це повідомляє сайт газети «Днепр вечерний».

            Віктор займається спортом з самого дитинства. Він захоплювався жимом штанги лежачи, домігся звання кандидата в майстри спорту. А в університеті Віктор почав займатися спортивною гімнастикою і тут має досягнення – перший дорослий розряд, а крім того тренує дітей у місцевому спорт-клубі.

              У 2013 році спортсмен виступав на фестивалі Workout Street. Віктор вразив усіх, віджимаючись не в звичному горизонтальному положенні, а стоячи на руках. Саме тоді він поставив собі за мету встановити в цій вправі рекорд в Україні, для чого і тренувався цілий рік.

     Коли вдалося віджиматися в стійці 30 разів, хлопець подав заявку на встановлення національного рекорду. І ось зовсім недавно встановив його. Дніпропетровський студент віджався в стійці на руках 35 разів і тим самим Віктор відкрив нову номінацію в Книзі рекордів України.

      Тепер майбутній залізничник має намір потрапити до Книги рекордів Гіннеса. Зізнається, що поки не знає, скільки потрібно буде віджатися, але готуватися вже почав.