Небайдужі хліборобські серця

19 Грудня 2014 11:24

DSC_0084У непростий для нашої країни час кожен із нас долучається до підтримки Збройних Сил України, бо розуміє, що від тих чоловіків-героїв, які щодня ризикують собою, залежить доля нашої держави.

Не стоїть осторонь питань допомоги військовим і відоме ТОВ Агрофірма «Новоолександрівська», що знаходиться на території Новоолександрівської сільської ради Дніпропетровського району , директор  – Олександр Корюк. Олександр Олександрович допомагає волонтерам продуктами: м’ясом, овочами та матеріально-технічними ресурсами. «Найголовніше  сьогодні – щоб не було війни, більше нічого не хотілось би. Гинуть люди, втрачається цвіт нації», – з тривогою говорить Олександр Олександрович.

В тракторній бригаді господарства, де, наче на парад, вишикувалися новенькі та потужні комбайни, трактори, сівалки. А знаючи невичерпний ентузіазм та енергійність керівника, можна бути впевненими, що господарство буде жити та розвиватися. Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Досвід, мудрість та передбачливість вже майже 15 років вірно служать Олександрові Корюку, голові ТОВ Агрофірма «Новоолександрівська».

За фахом Олександр Олександрович радіофізик. Після навчання пішов працювати за спеціальністю. І вже майже 10 років його покликанням стала рідна ненька-земля. Олександр Олександрович займається рослинництвом, вирощуванням зернових та технічних культур. У володінні агрофірми 1300 га пайової землі.

«Ми займаємося вирощуванням 5 культур: рапс, озима пшениця, кукурудза, соняшник, озимий ячмінь, – розповідає Олександр Корюк. – Технікою забезпечені, трудимося в звичному для нас ритмі – ранні підйоми, безсонні ночі. Колектив невеликий – 15 працівників, які відповідально виконують поставлені задачі. Врожай зібрали непоганий – 40 ц/га озимої пшениці, соняшника – 16 ц/га, кукурудзи – 35 ц/га».

Побажаємо Олександрові Корюкові, щоб і надалі рясно колосилися щедрими врожаями ниви господарства «Новоолександрівська», нехай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на радість родинам, на благо розквіту рідної України. А небайдуже серце невтомного трудівника нарешті наповниться радістю від звістки про повернення злагоди й миру на нашу багатостраждальну українську землю.Таміла ЖОРНЯК.