Дніпропетровчанка стала найкращим обласним дизайнером одягу в етно – стилі

24 Грудня 2014 15:45

_1_14193642954555-4B8CУ Дніпропетровську визначили переможця конкурсу «Модний ЕТНО сезон». Перемогу отримала молода дизайнер з обласного центру Аліна Яценко. Друге та третє місце посіли мешканки Кривого Рогу – Ірина Мішустіна та Ірина Синельник відповідно. Про це мовідомляє сайт облдержадміністрації.

З декількох десятків претендентів, які подали заявки на конкурс «Модний ЕТНО сезон», було обрано 8 фіналістів. Вони і продемонстрували свої колекції з національними етно-мотивами на показі у стилі Fashion Week. Кожна колекція включала від 5 до 10 ексклюзивних речей. Переможців визначило журі, до якого ввійшли дизайнери одягу, засновник модного журналу та представник керівництва області.

Відвідати модний захід могли всі охочі, адже вхід був вільний. Між показами колекцій глядачів розважали конкурсами та сюрпризам, а також виступами учасників ТВ-шоу «Х-фактор».

Також відвідувачі могли придбати деякі з продемонстрованих під час показу речей за доступними цінами. Виручені гроші будуть спрямовані на допомогу солдатам, які знаходяться в зоні АТО.