Відбулася 59 – та сесія Дніпропетровської міської ради

29 Грудня 2014 22:29

th_gerbСьогодні на засіданні 59-ї чергової сесії Дніпропетровської міської ради депутати внесли зміни до структури виконавчих органів міської ради.Про це повідомляє  сайт міськради.   

Зокрема, в рамках зміненої структури ліквідована посада другого «Першого заступника міського голови». Також було внесено зміни та доповнення до міського бюджету, програми економічного і соціального розвитку міста та ряду соціальних програм.  Зокрема, у зв’язку з індексацією внесені зміни та доповнення  до Комплексної програми соціального захисту інвалідів м. Дніпропетровська «Турбота» на 2013-2017 роки, Комплексної програми соціального захисту  громадян Дніпропетровська, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2014-2016 роки, Комплексної програми соціального захисту ветеранів війни та праці міста «Ветеран» на 2013-2017 роки, Програми  надання послуг та інших видів допомоги соціально незахищеним верствам населення міста на 2014-2018 роки. Зокрема, один з пунктів останньої програми передбачає надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг сім’ям, члени яких є учасниками АТО і мешкають у Дніпропетровську.
Окрім того, своїм рішенням депутати надали безоплатний проїзд на 2015 рік у міському електротранспорті та метрополітені дітям-сиротам та дітям-позбавлених батьківського піклування, при наявності Єдиного квитка, а також пільговий проїзд у міському електротранспорті, на період навчального року, у розмірі половини вартості місячного проїзного квитка студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів І-ІVрівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів.