Як зустріти Новий рік по фен шуй

30 Грудня 2014 13:52

images (4)Кожен раз настання Нового року випадає на різну дату. Цього разу за місячним календарем рік кози прийде 19 лютого. Але в Китаї його все одно святкуватимуть 4 лютого. А в Україні – в ніч з 31 грудня на 1 січня. Як правильно підготуватися до року Кози і зустріти його за всіма правилами, Про це розповідає  сайт газети «Днепр вечерний».

У першу чергу потрібно привести в порядок будинок. Зробити вологе прибирання та енергетичну очистку приміщення (зі свічкою обійти весь будинок проти годинникової стрілки, особливу увагу потрібно приділити куткам).

Речі, які знайшли під час прибирання, потрібно пожертвувати тим, хто потребує. Якщо ви рік не користувалися цими речами, значить, не так вже вони вам потрібні. Крім того, пролежавши, вони накопичили певну енергію, яка може перешкодити вам в реалізації подальших планів.

В оздобленні інтер’єру застосовуйте більше червоного кольору. Кожен сектор будинку має якісну характеристику з точки зору енергії. Цього року ялинку слід ставити на заході (ідеальний варіант). Можливий північний схід і південний схід.

Незважаючи на те, що в рік Кози захід буде накопичувати негативну енергію, в новорічну ніч там ще буде позитивна енергетика. Якщо ви хочете досягти в цьому році чогось визначеного, тоді потрібно вибрати одне з трьох напрямків. Удача в фінансах – ялинка на північному сході; удача в освіті – ялинка на південному сході; загальне благополуччя – ялинка на Заході.

Чим більше овочів буде на новорічному столі, тим краще, так як коза травоїдна тварина. 1 січня – це день, коли слід відмовитися від зернобобових. Тобто, не можна їсти хліб, горох, кукурудзу. Бажано влаштувати мандаринову дієту. І взагалі, найкращим подарунком до Нового року вважається корзинка мандарин або мандаринове дерево.