Діти – сироти отримали новорічні подарунки від добрих чарівників, якими стали звичайні мешканці області

31 Грудня 2014 14:27

_1_14200220130370-15E819 грудня на Дніпропетровщині стартувала благодійна акція «Подаруй дитині свято». В 13 найбільших торговельних центрах регіону були розміщені новорічні ялинки з листами дітей-сиріт до Діда Мороза. Стати чарівником та здійснити бажання малечі міг кожен небайдужий. Наразі мешканці області придбали подарунки вже майже для 200 дітей, що втратили батьків. Новорічні сюрпризи отримали 70 вихованців Дніпропетровського спеціалізованого будинку дитини. Про це повідомляє  сайт ОДА. 
У Дніпропетровському спеціалізованому будинку знаходяться діти з перинатальними ураженнями центральної нервової системи, щелепно-лицьовою патологією, ВІЛ-інфіковані. Малеча має ще зовсім юний вік – від 7 днів до 4 місяців – але вже добре знає, що означає зростати без батьківської турботи та ласки.
«Саме напередодні Нового року, недивлячись на важкі часи, всі чекають святкового настрою. І дорослі, і діти загадують бажання. Ці діти теж не повинні залишитися без подарунка на Новий рік. Завдяки благодійній акції «Подаруй дитині свято» інші тата й мами, купуючи подарунки своїм дітям, купили подарунки і малечі в будинок дитини. Сьогодні ми бачимо непідробну радість дітей. Але найбільший подарунок для них, звичайно, знайти родину», – зазначила головний педіатр Дніпропетровської області Наталя Шмалько.
Сьогодні кожна дитина отримала саме ті новорічні подарунки, про які мріяла. Добрі чарівники, в яких перевтілилися звичайні мешканці області, передали малечі машинки, кубики, м’які іграшки, ляльки, солодощі та багато іншого.
«Всі ми родом з дитинства. І Новий рік – це саме те свято, коли кожна дитина мріє отримати від Діда Мороза та Снігуроньки подарунок: конструктор, іграшку, солодкий подарунок. Сьогодні в очах наших вихованців була справжня радість. Всі діти, які написали листа Діду Морозу, отримали в подарунок саме те, що хотіли», – розповіла головний лікар Дніпропетровського спеціалізованого будинку дитини Анжела Чучва.
На здійснення своєї мрії чекають й інші діти-сироти Дніпропетровщини. Подарувати малечі казку просто.
Оберіть лист з ялинки з назвою подарунка, який можете придбати. Ні в якому разі не викидайте лист – це дитяча мрія. Придбайте цей новорічний подарунок дитині.
Прикріпіть лист до подарунка і віддайте адміністратору торговельного центру. Якщо бажаєте особисто передати подарунок дитині, повідомте свої контактні дані адміністратору. Волонтери зв’яжуться з Вами.
Новорічні ялинки з листами від дітей-сиріт до Діда Мороза розміщені в торговельних центрах (“Апполо”, “Європа”, “Терра”, “Славутіч”, “Дафі”, “Караван”, “Passage”, “Вавілон”, “Епіцентр” у Дніпропетровську та “Епіцентр” у Дніпродзержинську і Кривому Розі). Акція триватиме до 8 січня 2015 року.

Джерело: сайт ОДА