У Дніпропетровську буде проведено повну інвентаризацію бомбосховищ

11 Січня 2015 15:00

th_gerbПровести повну інвентаризацію бомбосховищ та підвалів житлових будинків, в яких можна укриватися у разі надзвичайних ситуацій. Відповідне доручення керівникам профільних департаментів та управлінь міської ради під час засідання виконкому дав в. о. міського голови Максим Романенко. Про це повідомляє  сайт міськради.  

«Оскільки  неподалік Дніпропетровська проводиться антитерористична операція і наше місто є територією ризику виникнення тієї чи іншої надзвичайної ситуації, дніпропетровці повинні знати, де розташований найближчий медпункт, бомбосховище чи укриття і як діяти у разі надзвичайної ситуації», – зазначив Максим Романенко.
Очільник міста доручив керівнику департаменту взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій особисто контролювати цю роботу.  Він також поставив задачу повідомити мешканців міста про результати цієї роботи і організувати постійне інформування містян через ЗМІ про те, як діяти у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної ситуації.