У Дніпропетровську відкрилася дитяча фотовиставка “Зимове місто очима дітей”

27 Січня 2015 11:16

_1_14223475630910-998До 1 березня у Меморіальному будинку-музеї Д.І. Яворницького можна переглянути унікальні фотографії Дніпропетровщини, зроблені дітьми віком до 17 років. Про це повідомляє  сайт ОДА. 
Виставка “Зимове місто очима дітей” створена за матеріалами фотоконкурсу, проведеного поміж дітей Дніпропетровщини. Серед майже ста фоторобіт було обрано 30, які найбільш оригінально розкривали тематику конкурсу. Троє з них були нагороджені дипломами та музейними виданнями.
Більшість світлин фотовиставки відображають історичні та культурні пам’ятки Дніпропетровська: Катеринославський бульвар, Театр Опери та балету, Парк ім. Т.Г. Шевченка тощо. Окрім фотографій, окрасою виставки є роботи вихованців Центру української культури Міського палацу дітей та юнацтва – зимові ляльки-мотанки, рушники, посуд і листівки.
Поміж учасників виставки шляхом голосування відвідувачів буде обрано переможця, який отримає персональну фотосесію від спонсорів проекту. Експоновані на фотовиставці роботи збагатять фонди Дніпропетровського національного історичного музею.
Фотовиставку “Зимове місто очима дітей” можна відвідати за адресою площа Шевченка, 5 (біля парку ім. Шевченка), з 10.00 до 16.00 у вівторок, середу, суботу та неділю.

Джерело: сайт ОДА