На Дніпропетровщині захоронили ще 11 загиблих в АТО

6 Лютого 2015 17:57

_1_142323634930435-2AB6Дніпропетровщина попрощалася з 11 загиблими воїнами АТО, 10 з яких вважаються невідомими солдатами. Про це повідомляє  сайт ОДА. 
На площі біля Дніпропетровського театру опери та балету відбулася панахида. Попрощатися з захисниками України, віддати їм шану та подякувати за героїзм прийшли небайдужі громадяни.

 Сьогодні лише одного героя в останню путь прийшли провести рідні та близькі. Захоронили тіла військових у Дніпропетровську на Краснопільському кладовищі.
Загалом з початку проведення АТО до моргів Дніпропетровської області з Донецької та Луганської областей надійшло 505 тіл загиблих.
До сьогоднішнього захоронення у Дніпропетровську на Краснопільському кладовищі захоронили 136 неопізнаних тіл. Після захоронення завдяки проведенню експертизи ДНК були встановлені особи 20 військовослужбовців ЗСУ та батальйонів МВС. Наразі 16 тіл за бажанням родичів були перезахоронені у Полтавській, Рівненській, Чернігівській, Житомирській, Волинській, Миколаївській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Сумській, Чернівецькій та Кіровоградській областях, а також у місті Кривий Ріг, П’ятихатському та Новомосковському районах Дніпропетровщини.
Завдяки роботі єдиної бази ДНК-профілів правоохоронними органами Дніпропетровщини встановлені особи 30 загиблих. За попередньою інформацією найближчим часом надійдуть результати ще по 30 воїнам, які загинули в АТО.

Джерело: сайт ОДА