Мешканці Дніпропетровщини можуть дізнатися про місце знаходження найближчого бомбосховища або укриття за телефонами 101 та 112

17 Лютого 2015 23:57

87887534Ці дані надаватиме Консультаційний центр Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Він покликаний, зокрема, інформаційно допомагати населенню у питаннях цивільного захисту. Про це повідомляє  сайт ОДА.
Одними з ключових завдань системи цивільного захисту є надання населенню оперативної та достовірної інформації про надзвичайні ситуації, необхідні дії населення в цих ситуаціях, а також своєчасної, достовірної інформації про діяльність ДСНС України. У зв’язку з цим у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області працює Консультаційний центр.
Консультаційний центр сприяє якісному та доступному наданню громадянам адміністративних послуг; бере участь в інформаційно-роз’яснювальній роботі та пропаганді знань з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки; надає інформаційну допомогу населенню щодо оснащення приміщень системою протипожежної безпеки та сигналізацією, оформлення відповідних дозвільних документів. Фізичні та юридичні особи, незалежно від виду діяльності, зможуть безкоштовно отримати відповіді на будь-які питання у сфері компетенції ДСНС України.
Висококваліфіковані фахівці центру надаватимуть громадянам консультації як в режимі особистого прийому, так і по телефону, а також за допомогою мережі Інтернет. Для цього він обладнаний необхідними технічними засобами.
Консультаційний центр працює за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Героїв Сталінграду, 5-а. Електронна пошта – konsul-gudsnsdnepr@email.ua.

Джерело: сайт ОДА.