Навчально-практична база для перукарів відкрилася у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти туристичного сервісу

24 Лютого 2015 18:54

SONY DSCУ Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти туристичного сервісу тепер функціонує новий тренувальний цех для перукарів. Практичні навички перукарського мистецтва тут отримуватимуть близько тридцяти учнів Центру.

Майбутні перукарі запрошують клієнтів. Отримати послуги перукаря тут можна буде за доступними цінами. На базі практичного центру також будуть проводити курси підвищення кваліфікації.

Під час відкриття навчально-практичного центру «Стиль V» для присутніх провели майстер-клас із перукарського мистецтва та показ модельних зачісок.

Тренувальна база Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу отримала подарунки від соціальних партнерів – косметичні засоби та різноманітне перукарське приладдя.
У новому навчально-практичному центрі організовано 28 робочих місць з необхідним професійним обладнанням.

Як розповіла директор Центру, відмінник освіти України, депутат Індустріального районного ради Інна Василівна Войтович,  послугами юних перукарів зможуть скористатися всі охочі.
У «Стилі V» чекають всіх бажаючих зробити собі стильні зачіски за доступними цінами. Тут можна буде  замовити такі перукарські послуги, як стрижка, укладка, вечірня зачіска.  Наприклад, стрижка коштуватиме від 20 до 30 грн.

На базі центру проводитимуть підготовку, перепідготовку та курси підвищення кваліфікації з професій «перукар» і «манікюрник». Ці послуги коштуватимуть від 500 грн на місяць. Слухачі Центру зайнятості зможуть отримати тут безкоштовне навчання та офіційне свідоцтво.

Дніпропетровський центр професійно – технічної освіти туристичного сервісу вже багато років  є  одним з найуспішніших навчальних закладів області. Тут готують фахівців 3 – 4 кваліфікаційних розрядів, які дають гарантію першого робочого місця та можливість відповідного працевлаштування.

Віра Касьянова, Таміла Жорняк.