У Дніпропетровську відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс “Біла ластівка”

25 Лютого 2015 11:47

SAMSUNG CAMERA PICTURESДитячі та творчі колективи Дніпропетровщини взяли участь у Всеукраїнському фестивалі – конкурсі «Біла ластівка».
Його організатори мали за мету підтримку дитячої творчості, пошук юних талантів та розкриття їх потенціалу, виховання художньо-естетичних смаків виконавців.

Діти показали свої творчі здібності та таланти. На фестивалі демонстрували театральну майстерність, танцювали та співали.

Наприклад, вокальний ансамбль «Нотка» представляв Дніпропетровський район Дніпропетровщини. Вокальний ансамбль «Нотка» діє при районній Школі естетичного виховання. Діти співали пісні про те, як кожна українська родина плекає деревце роду та запевняли, що маленькі козачата виростуть справжніми людьми.

– Важливо, – говорить викладач вокалу Дніпропетровської районної Школи естетичного виховання Юлія Костелан, – що у накий непростий час ми не забуваємо про розвиток дітей, про підтримку їх талантів. Такі заходи дуже потрібні дітям, адже вселяють впевненість в своїх силах та бажання творити. Приємно, що наша “Нотка” – лауреат фестивалю – конкурсу «Біла ластівка» III – го ступеню.

Організатори заходу планують випустити глянцевий журнал фестивалю «Біла ластівка», на сторінках якого будуть розташовані фото учасників.
Віра Касьянова.