Створений на Дніпропетровщині командний центр ОК «Південь» відслідковує авіапростір, інфраструктуру, а також кордони з зоною АТО

11 Березня 2015 20:33

10355797_354670301400395_7722252040680080186_nЯк повідомляє сайт ОДА, про це стало відомо під час зустрічі з Послом, Надзвичайно уповноваженим Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина у справах України Йоганнесом Реґенбрехтом.

У Дніпропетровській області організовані безпрецедентні заходи безпеки. Тому в регіоні не відбуваються терористичні акти, які, наприклад, відбуваються у Харкові, Запоріжжі та Одесі.

Практично весь кордон з Донецькою областю знаходиться під відеонаглядом– фіксуються усі номери автомобілів та люди, які в’їжджають до Дніпропетровщини. Усі технічні засоби підведені до штабу ОК «Південь», який управляє великою кількістю воєнних бригад. Фактично за благодійні кошти тут створений єдиний в Україні командний центр, де відслідковується весь авіапростір, інфраструктура, а також кордони із зоною АТО. Інформацією, яка надходить до цього штабу, займаються спецслужби.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщину з робочим візитом прибув Посол, Надзвичайно уповноважений Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина у справах України Йоганнес Реґенбрехт. Під час зустрічі в облдержадміністрації обговорювали перспективи налагодження співпраці між Дніпропетровщиною та Німеччиною, зокрема в області економіки та культури. Цього ж дня заплановані зустрічі пана Реґенбрехта з міською радою Дніпропетровська, Торгово-промисловою палатою, візит до Південного машинобудівного заводу ім. О.М. Макарова тощо. Метою візиту також є оцінка перспектив реалізації Мінських домовленостей для політичного врегулювання конфлікту.

Джерело: сайт ОДА