Вартість тарифів на перевезення пасажирів на контролі громадськості – Дмитро Грищев

11 Березня 2015 20:55

imagesПитання зниження тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті на контролі в профільній комісії міськради і громадськості. Про це сказав депутат міськради від Блоку Порошенко, заступник комісії з транспорту Дмитро Грищев ефірі 34 телеканалу.

«У разі зниження вартості палива, будемо ініціювати перегляд вартості проїзду в громадському транспорті», – сказав Дмитро Грищев.

За словами депутата обговорення нових тарифів в транспорті проходило відкрито, представники громадськості були присутні на засіданнях комісії і давали свою інформацію, необхідну для об’єктивних розрахунків вартості проїзду в автобусах.

«Ми знайшли комплексний підхід до розгляду тарифів і розглядали три основні складові, в першу чергу, довжину маршруту і витратну частину собівартості проїзду, яку несе автопідприємство при роботі на маршруті, а також стан рухомого складу. Ми вимагаємо від наших перевізників також оновлення рухомого складу, ми хочемо пересуватися комфортно », – сказав депутат.

Дмитро Грищев зазначив, що разом з громадськими діячами наполягатимуть на можливості перегляду вартість проїзду в автобусах у разі зниження ціни на паливно-мастильні матеріали.

Як відомо, з наступного тижня в Дніпропетровську планується збільшення вартості проїзду від 4 до 6 грн. в автобусах і маршрутних таксі залежно від довжини маршруту.