Президент будує нову модель відносин держави і бізнесу – Владислав Романов

31 Березня 2015 13:08

250_photoПрезидент України Петро Порошенко будує нову модель відносини держави та бізнесу, підведена риска під певним етапом в історії розвитку України. Так прокоментував зміну керівництва облдержадміністрації депутат облради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Владислав Романов.

«Президент переконався в тому, що потенціал з’єднання бізнесу і політики вичерпаний. Він чітко про це сказав – більше з’єднання приватних і використання державних майданчиків не буде. Це означає, що у нас буде продовжено процес очищення державних активів від участі інших сторін», – сказав депутат облради.

Владислав Романов зазначив, що Президент озвучив важливий момент – закони повинні бути єдині для всіх.

«Прокуратура, МВС, СБУ повинні розслідувати всі справи корупціонерів і повернути кошти в казну. Це найбільше поле, на якому потрібно працювати. Зараз піде зачистка законодавства від корупційної складової. Президент створив спеціальне антикорупційне бюро. Дуже чіткий інструмент.  Другий момент – колосальний громадський моніторинг і витягування всіх цих речей на суд божий. Красти стане скрутно. Ми поміняємо законодавче поле, які ці системи серйозно послабить, в ідеалі зруйнує», – сказав Владислав Романов.

Як відомо, 26 березня Президент України Петро Порошенко представив нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка, який до цього очолював Запорізьку область.