У Дніпропетровську очікують «революцію» в оформленні землі

1 Квітня 2015 17:21

10350425_929412190422227_1091426074809969633_nУ Дніпропетровську може відбутися «революція» з оформленням землі – істотно зменшитися корупційна складова при її оформленні. Про це написав на своїй сторінці в facebook депутат Дніпропетровської міськради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Жуков.

«У Дніпрі готові відводити землю прозоро. Корупційна складова відпаде або істотно зменшиться, тому що кожна процедура буде прописана за термінами і виконавцям. Ті, хто оформляють землю, і чиновники не будуть бачити один одного, а це на краще. Все залежить від волі, тих, хто при владі», – заявив Сергій Жуков.

Він написав, що після його виступу на останній сесії міськради, в. о. міського голови Дніпропетровська доручила розглянути можливість здійснювати всі процедури щодо землевідведення через центри надання адміністративних послуг і профільне управління погодилося з такою процедурою.

«Тепер, якщо в. о. мера доручить розробку відповідних технологічних та інформаційних карт, наприклад, спеціальної комісії, яку можна за день створити своїм розпорядженням або департаменту корпоративних прав за всіма процедурами і варіантами, пов’язаними із земельними відносинами, то найближчим  часом цілком може статися “позитивна революція” в оформленні землі», – написав Сергій Жуков.