Дніпропетровщина отримає допомогу Німеччини у створенні інфраструктури для переселенців

13 Червня 2015 17:00
forbes.ua

forbes.ua

На Дніпропетровщині планують розвивати соціальну інфраструктуру біля модульних містечок для переселенців. Зокрема, створювати там дитячі майданчики, спортивні клуби, дитячі садочки, навчальні заклади, лікарні.

Про це йшла мова під час зустрічі керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації з делегацією Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

«Наше завдання – розробка чітких пропозицій для подальшої ефективної допомоги переселенцям в Україні, а також підтримка перспективних проектів на місцях», – сказав голова делегації Товариства GIZ Клаус Шрайнер.

Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман зазначив, що керівництво регіону надаватиме всебічну підтримку Товариству GIZ у його ініціативах щодо розвитку соціальної інфраструктури біля транзитних містечок.

За підсумками зустрічі сторони домовились, що облдержадміністрація передасть Товариству GIZ перелік та опис коротко- та довгострокових проектів, які можуть бути реалізовані в області з залученням німецької допомоги. Зокрема, це стосується створення дитячих майданчиків, спортивних клубів, дитячих садочків, навчальних закладів, лікарень, геріатричних центрів.

Джерело: gorod.dp.ua