9-місячному Тимофію, якого покинула рідна матір, шукають родину

15 Червня 2015 12:40
gazeta.ua

gazeta.ua

У Дніпропетровську в обласній дитячій лікарні опікуються хлопчиком, якого покинула матір. У лікарні Тимофій вже два місяці. Протягом цього часу від його матері жодної звістки. У хлопчика клишоногість, малюк потребує довгого лікування. Повідомляють “Надзвичайні новини“.

“Одяг йому приносять і лікарі, і просто люди, які лежать у відділеннях, і волонтери, – розповідає медсестра Оксана. – Про Тимофія дуже добре піклуються”.

До дитячої лікарні Тимофія доставили соціальні працівники. За їхніми словами від хлопчика відмовилася рідна матір. Чому – достеменно не відомо.
“Тимофій до нас поступив 24 листопада з Новомосковської лікарні, де він перебував з матір’ю із діагнозом клишоногість, – розповідає завідуючий ортопедичним відділенням Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Олег Лоскутов. – Мати його там залишила, тому, так як там профільного відділення немає, він поступив до нас. Це захворювання потребує тривалого лікування, етапного гіпсування”.

Медики кажуть – за останні два місяці долею хлопчика так ніхто з рідних і не зацікавився. Під наглядом лікарів Тимофій перебуватиме до чотирьох з половиною років через проблеми із ногами. Весь цей час він буде жити у лікарні, якщо для нього не знайдеться нова любляча родина.