Де можна оздоровитися в сусідній області: відпочинок з п’явками, сіллю і без втоми

15 Червня 2015 14:00
ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

У Харківській області, в санаторії “Ялинка” підлікують всього за 290 грн на добу, а віп-відпочинок в “Гаю” обійдеться вдвічі дорожче.

Зняти стрес у зв’язку з неспокійною обстановкою в країні і підлікувати старі недуги харків’яни можуть, не виїжджаючи за межі області. Лікування солями, кисневі коктейлі, магнітотерапія і навіть п’явки – у всіх харківських санаторіях пропонують велику програму оздоровлення та проживання в номерах на будь-який смак (див. Інфографіку).

Наприклад, в “Бермінводах”, крім лікування від серйозних недуг і реабілітації, пропонують повне очищення організму за рахунок мінеральної води, а в “Гаю” допоможуть позбутися синдрому хронічної втоми. При цьому ціни на путівки керівники санаторіїв намагаються не просто утримувати, але навіть знизити їх, наскільки можуть. “Якщо минулого року путівка для дитини на 21 день коштувала до 4800 гривень, то зараз вона коштує на 500 гривень дешевше, – наводить приклад замглавлікаря санаторію “Ялинка” Валентин Крівошликов. – Ми розуміємо, яке зараз економічне становище, і йдемо людям назустріч”.

До речі, майже у всіх санаторіях кажуть, що за останні кілька місяців бажаючих оздоровитися в Харківській області додалося. Мовляв, для багатьох людей після анексії Криму та погіршення матеріального становища місцеві здравниці стали оптимальним місцем для відпочинку і альтернативою закордонним курортам.

 

Джерело: Сегодня