Дніпропетровськ знову опинився в топі списку Форбс

18 Червня 2015 15:00
slovoidilo.ua

slovoidilo.ua

«Forbes» склав рейтинг найбільш сприятливих для бізнесу міст. Попередній список видання становило два роки тому. Події, що відбулися в Україні за цей час, відсунули питання бізнесу на другий план.

Країна пережила внутрішні перетворення і піддалася зовнішньої агресії. Враховуючи це, редакція виключила з дослідження шість міст, над якими Україна втратила контроль Севастополь, Сімферополь, Донецьк, Луганськ, Горлівка і Макіївку.

В лідери рейтингу увійшла Одеса, яка змогла показати високі результати практично за всіма параметрами, за винятком хіба що кількості тяжких та особливо тяжких злочинів, рівень яких у цьому місті становить майже половину від загального рівня злочинності.

На другу позицію піднявся Львів, який є, по суті, центром тяжіння капіталів і продуктивних сил усього Західного регіону.

Трійку лідерів замикає Харків, який опинився в прифронтовій зоні. Це не могло не позначитися на економіці міста, так і на загальному тривожному стані його жителів, які побоюються, що військові дії перемістяться і в Харківську область.

Дніпропетровськ в цьому списку займає четверте місце.

Джерело: dp.ua