Напередодні літніх канікул студенти «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу» провели цікаві й необхідні заходи

18 Червня 2015 18:13

6Активісти учнівського самоврядування, волонтери загону, який очолює вихователь гуртожитку Р.Г. Рощина, провели акцію «Допоможи державній дитині».

На зібрані кошти вони закупили підгузки, серветки, солодощі й разом з бібліотекарем Л.М. Людкевич відвідали навчально-реабілітаційний центр №9.           4Тісні й дружні стосунки підтримуються більше 30 років. Подарункам були раді не тільки малюки, а й ті, хто ними опікується щодня – вихователі, помічники вихователів, медичні працівники, які зігрівають теплом, турботою і любов’ю 100 маленьких сердець. Дехто з волонтерів навіть заплакав, але то були не тільки сльози болю, а й радості, бо своєю маленькою справою для юних співгромадян, життя яких не схоже на казку, ми допомагаємо їм відчути радість спілкування і нашу небайдужість.

8Окрім того, за ініціативи методиста А.В. Найдьонової та викладача історії О.В. Міщук для груп першого курсу було проведено правовий розважальний квест «Подорож у просторі та часі».

20Змагалися команди «Перукарів», «Кухарів. Кондитерів» та «Квітникарів». Кожна команда виконувала певні завдання, отримуючи при цьому шматочки мапи. Склавши мапу воєдино, вони відправилися на пошуки жаданого призу. Радіус пошуку був великий і охоплював кабінети, майстерні навчального корпусу, гуртожиток і бібліотеку, територію Центру. Шлях пошуку закінчився на спортмайданчику. Правильно виконані завдання дали можливість скласти учасникам букви в слова. Переможців чекали грамоти та бонусні бали до поточної оцінки з історії, математики та англійської мови. А всі учні отримали ще й солодкі призи.

Враження від такої подорожі буди неймовірні – всі з захопленням ділилися ними між собою та з викладачами. Особливо сподобався конкурс з фотографіями, де треба було правильно співставити дитячі та дорослі фото педагогів – цей конкурс викликав найбільш бурхливі емоції.

                                                                                                                                  Віра Касьянова