5 справ, які роблять успішні люди перед 8 ранку

22 Червня 2015 09:00
forumkyiv.at.ua

forumkyiv.at.ua

Прокидайся та співай! Ранок – чудова пора для нових звершень. Вранішній час перед роботою може стати Вашим найкращим другом. Любите Ви зранку прокидатись чи ні, але знайте, що декілька годин перед роботою можуть бути ключем до успішного і здорового стилю життя. Багато відомих людей, серед яких генеральні директори великих компаній, керівники держав, а також інші впливові люди, притримуються саме такої думки. Маргарет Тетчер прокидалась кожного ранку о 5-ій, Френк Ллойд Райд, американський архітектор-інноватор, о 4-ій, а Роберт Ігер, генеральний директор Дісней о 4:30. І я знаю, що Ви подумали: «Найкраще я працюю вночі». Але не робіть таких поспішних висновків. Згідно з дослідженнями Inc. Magazine, жайворонки є більш активними протягом дня та продуктивніше працюють. І на додаток, люди, які приділяють собі увагу до роботи, відчувають менше проблем зі здоров’ям. Розглянемо 5 справ, якими займаються успішні люди перед 8-ою годиною ранку.

1.Зарядка.

Більшість людей, які ходять в тренажерний зал вдень, роблять фізичні вправи і вранці. Ранкове фізичне навантаження надасть вам потужний заряд енергії на увесь день. Одним з хороших способів зарядки є заняття йогою. Але навіть якщо у Вас немає настрою, погано себе почуваєте, зробіть 20-30 присідань, це приведе Ваше тіло в тонус і налаштує на робочий лад!

2.Майнд меп.

У всіх успішних людей є планер, іншими словами – щоденник чи майнд меп.

Організовування є важливою складовою вдалого проведення дня. Чим краще ви сплануєте ваш час, тим більше встигните зробити і довше та якісніше відпочити. Ви зможете максимально використовувати свій потенціал. І через деякий час зрозумієте, наскільки швидше можна виконувати буденні справи і наскільки більше уваги можна приділяти рідним та друзям. Найкращий час для складання таких життєвих планів є ранок, адже у цей час відпочивши мозок може працювати і думати більш якісно.

3. Здоровий сніданок.

Усі ми знаємо про ці ранкові сніданки на швидку руку: чашка міцної кави, півканапки і, в результаті, відчуття порожнечі та болі в шлунку. Здоровий сніданок – це не лише запорука здоров’я, а й час для того, щоб поспілкуватися з родиною. Навіть п’ять хвилин спілкування з рідними допоможуть вам зарядитися позитивом на увесь день!

 4. Візуалізація.

Сьогодні ми постійно чуємо про фізичне та духовне здоров’я, але іноді наша енергія все ж вичерпується. Ранок – дуже вдалий час для того, щоб помедитувати або просто побути наодинці з собою, у своїх думках. Виділіть час для того, щоб уявити майбутній день, фокусуючись на успіху і позитивних емоціях. Для вдосконалення техніки візуалізації не забудьте прочитати Джона Кехо «Підсвідомість може все!».

5. Робити свій день легшим.

У кожного з нас у списку справ є пункт, якого ми боїмось, про який воліємо не згадувати, але який весь час нагадує про себе. Врешті решт ми змиряємось і після численних відкладань виконуємо його. Існує дуже простий спосіб вберегти себе від стресу – виконуйте цей найменш бажаний пункт першим. Замість очікування неприємностей – викреслюйте їх. Оскільки зранку у вас ще достатньо великий запах сил та енергії, ви більш готові виконувати важкі проекти. І лише подумайте, після цього день відразу ж здасться вам набагато легшим. Успіхів!

Отож, будьмо успішними та здоровими. Деталізацію та поради щодо кожної з вранішніх справ читайте у наших наступних статтях.