Garage Sale X в Дніпропетровську: майстер-класи, спортивна програма, благодійний концерт та сцена у формі герба

25 Червня 2015 09:54
nf.dp.ua

nf.dp.ua

У Дніпропетровську 28 червня на набережній в районі готелю «Парус» відбудеться ювілейний Х Garage Sale. Про це під час прес-конференції в медіа-центрі «ДНІПРО ПОСТ» повідомила співзасновник Garage Sale Катерина Русецька.

«За рік ми розширилися, стало приходити більше людей. Ми поступово перетворилися на фестиваль вуличних культур. Вирішили об’єднати усіх наших нових друзів, яким є що показати, є чим поділитися. Ми намагаємося весело і приємно проводити, але при цьому всі зібрані кошти спрямовувати на допомогу людям, які постраждали від військових дій. У ці вихідні буде дуже цікава спортивна програма, в яку буде входити слеклайн, балансборд, стрибки на батутах. Плюс буде досить широка програма майстер-класів, пов’язана з рукоділлям, роботою у сфері переробки картону, художніх робіт, мозаїки, портретів. І як завжди буде проходити барахолка», – розповіла Катерина Русецька.

Реєстрація для тих, хто хоче виставити свою продукцію, буде проходити до 25 червня. З цієї розпродажі ми беремо фіксовану суму з тих, хто буде продавати їжу і напої. Форму реєстрації можна заповнити тут.

Garage Sale Х буде проходити з 11:00 до 18:00. З 18:00 розпочнеться благодійний концерт.
«Під час концерту ми зберемо кошти, які будуть спрямовані на допомогу пораненим з ОКБ їм. Мечникова і військового госпіталю. Виступатимуть артисти з різних регіонів України. У тому числі виступить переселенка з Донецька, яка хоче виразити свою подяку бійцям. Також виступатиме відома місцева група «НАТОЛИЧ», подібна ним група із Запоріжжя «Куртас» за участю живого звуку від групи «7 сонце», молоде дарування з Вінницької області Катерина Ярмак і відома на просторах інтернету Христина Панасюк, яка сама пише музику і пісні, їздить по блокпостам і виступає для солдатів. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу пораненим і на ремонт відділення психологічної реабілітації бійців, яке зараз відкривається. Сцена буде виконана у формі герба. Кошик для збору коштів буде знаходитися біля сцени. В кінці волонтери разом з бійцями її роздрукують і порахують зібрані гроші», – зазначив засновник ГО «Легіон добра» Рустам Басович.

Також він звернувся до бізнесменів або людям, у яких є можливість, допомогти транспортом. Все обладнання для сцени надають безкоштовно, але потрібно його доставити на набережну. Якщо ви готові допомогти, звертайтесь по телефону: 096 823 33 99.