Вернісаж престижних спеціальностей

27 Червня 2015 15:42

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Саме таку освіту, яка допоможе отримати престижну, сучасну, елітну робітничу професію, можна отримати у «Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти туристичного сервісу». Його діяльність – приклад того, як профтехосвіта перетворюється з фабрично-заводської на багатофункціональну освітню ланку.

Директор Центра – відмінник освіти України, депутат Індустріальної районної у місті ради,  педагог з великим досвідом Інна Василівна Войтович.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Інна Войтович – лауреат Обласної педагогічної премії, має багато  подяк за розвиток  національної освіти від уряду, губернатора Дніпропетровщини, голови обласної ради, міського голови.

            – Наші випускники – найкращі господині і найдомовитіші чоловіки, – з посмішкою говорить директор «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу» Інна Василівна Войтович.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

  І це правда. Роботи дівчат і хлопців завжди приємно дивують і захоплюють. Вчора в Центрі відсвяткували випускний вечір-посвячення у спеціалісти. Серед випускників – студенти п’яти спеціальностей: «Флорист», «Агент в організації туризму», «Кухар – кондитер», «Майстер ресторанного обслуговування», «Перукар. Майстер нігтьового сервісу ».

            За традицією, нагороджували також почесними номінаціями за особливо творчу, креативну діяльність, проявлений у період навчання професіоналізм учнів та педагогічних працівників.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Випускники, майстри і педагоги мали гарну нагоду підвести підсумки цікавого творчого життя,  спортивних змагань та відзначити найкращих у присутності почесних гостей свята.   Серед них : голова Індустріальної у місті Дніпропетровську ради Ю. Дегтярьов, роботодавці, замовники професійних кадрів.

            Викладачі говорять, що кожен випускний – то і радісне свято, і водночас, чергове розставання з вихованцями, які стали для них, немов рідні діти.

            Їх учні працюють в найпрестижніших ресторанах та перукарнях Дніпропетровщини та України. Їх запрошують на роботу ще під час проходження практики на підприємствах. Адже висока якість підготовки спеціалістів у Центрі відома,  знання та вміння учнів мають заслужений авторитет.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– У «Дніпропетровському  центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного сервісу»,  – розповідає Інна Войтович, –  викладачі розкривають найкращі сторони своєї педагогічної діяльності. У кожного – своя родзинка: інноваційний підхід до вивчення особистості учня, нестандартна робота з батьками, сучасний погляд на самоврядування.

У нас підтримуються інновації  у навчанні, наявна широка перспектива професійного спілкування та необмежений великий потенціал удосконалення підготовки майбутніх кваліфікованих кадрів.

                                                                                                                                             Віра Касьянова