Як в Дніпропетровську святкують день Молоді

28 Червня 2015 11:20
good-know.com

good-know.com

Сьогодні дощова погода, духота і магнітна буря не пустили людей вдосталь насолодитися відпочинком і культурною програмою. Але все ж, сьогодні на Дніпровській Набережній було на що глянути, що скуштувати, і з ким поспілкуватися.

Сьогоднішній день заздалегідь був анонсований дощовим, а тому з самого ранку і весь день на центральній набережній було малолюдно.

По всій набережній розташувалися різні інтерактивні розваги для молоді.

Тут волонтери навчали хлопців малювати кавовими фарбами, і самі охоче малювали різні патріотичні орнаменти на всіх частинах тіла.

Також одна з громадських організацій перейнявши на себе функції міської влади , встановила так схожу на міську арку для молодят, і активно роздавала всім охочим під нею сфоткатися, свої агитлістовки.

На атракціонах також було майже порожньо, і самі адміністратори без особливого ентузіазму користувалися ними

Найбільша з наявних майданчиків відкрилася тільки до 15-00 – це волонтерська ярмарок. Тут зібралися багато самі великі і ефективні волонтерські організації міста: Сила Дніпра, Армія Волонтерів, “Щит”, центр допомоги переселенцям та інші

Торгова марка “Слава Україні” пригощала всіх своїми патріотичними продуктами – салом “Жидобандеровским” і шоколадною пастою “Дніпро-1”. Молодь з великим задоволенням розбирала печеньки з патріотичними вподобаннями.

Трохи віддалік расположилсь козаки, які демонстрували свої бойові вміння та навички володіння традииционным бойовим мистецтвом “Спас”

Біля самої сцени весь день було практично порожньо.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в рамках основної концертної программы, має відбутися нагородження бійців-добровольців, яке було анонсовано раніше волонтерами.