У Солонянському районі підрядника примусили повторно провести ремонт дороги

1 Липня 2015 12:09
uanews.dp.ua

uanews.dp.ua

У Солонянському районі в селищі Новопокровка фахівці департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації виявили невідповідність заявлених і проведених робіт. Підрядника зобов’язали провести ремонт повторно. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації.

Вулицю Комсомольская в селищі Новопокровка Солонянського району повинні були капітально відремонтувати. Підрядник тільки засинав дорогу щебенем і відзвітував про 100% капітальному ремонті.

У Томаківському, Нікопольському районах і в Нікополі перевірка встановила, що ремонт проводиться якісно та у відповідності з нормами. Зараз вже обстежено якість ремонту доріг в Павлограді, Синельниковому, Нікополі, Павлоградському, Петропавлівському, Межевском, Покровському, Солонянському, Томаківському та Нікопольському районах. Рейди з контролю якості тривають.

Щотижня фахівці департаменту виїжджають у міста та райони регіону і перевіряють якість укладання дорожнього покриття. Вже були виявлені факти неякісного ремонту в Петропавлівському та Солонянському районах — працівники департаменту зафіксували порушення технологій.