У Дніпропетровський Центр допомоги учасникам АТО надійшло понад 400 звернень про допомогу

2 Липня 2015 10:52
novyny.cherkasy.ua

novyny.cherkasy.ua

Близько 400 звернень про допомогу надійшло в дніпропетровський Центр допомоги учасникам АТО. На сьогоднішній день практично всі з цих питань вирішені.

Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

За три місяці роботи Центр став популярним навіть за межами Дніпропетровської області.

«Вчора до нас приїхали хлопці з Маріуполя. – Хочуть організувати такий центр в їхньому місті. Просили навчити. Це приємно і говорить про те, що все більше учасників АТО знають, де шукати допомоги», – розповіла координатор Центру Наталія Коршун.

Як зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовный, питань, з якими звертаються в Центр допомоги, безліч. Серед них – отримання соціального захисту, пільг і військових пенсій, оздоровлення дітей, тощо.

«Щоб більш оперативно вирішувати проблеми військових, голова Дніпропетровської Валентин Резніченко розпорядився розширити діяльність нашого центру на всю область – створити такі центри у великих містах і районах», – пояснив Начовный.

Центр допомоги учасникам АТО і членам їх сімей почав роботу в червні цього року. Його створення ініціював глава Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

Центр працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00 за адресою: Кірова, 1 (Дніпропетровська облдержадміністрація), каб. 105. Тел. 742-86-62.