Переселенців, які проживають у Дніпропетровську, запрошують зареєструватися для отримання продуктової допомоги

10 Липня 2015 14:32
media-bar.info

media-bar.info

Керівник Дніпропетровського відділення Міжнародної християнської благодійної організації «Армія порятунку» Данило Лукін розповів про те, що організація спільно зі спонсорами запрошує всіх переселенців, які потребують допомоги, зареєструватися для отримання допомоги у вигляді продуктів харчування.

Про це він заявив на прес-конференції в .

«Так як гроші нашої організації жертвують спонсори, то точні дати видачі продуктів харчування визначити не просто. Для уникнення натовпу і товкучки ми вирішили ввести попередню реєстрацію. Найближча видача допомоги запланована десь на кінець липня. Пакет буде включати в себе 8-9 найменувань продуктових товарів. Таких як: бакалія, соняшникова олія, кілька видів круп, цукор, згущене молоко, чай та ін Для того, щоб зв’язатися з нами ви повинні зателефонувати (або відправити смс) на тел.: (093) 380 31 78, (096) 543 93 32. Смс повинно містити наступну інформацію: ПІБ, контактним телефоном, статтю і віком дітей. Допомога буде видаватися за адресою вул. Плеханова, 15Б (офіс 6). Як тільки пакети з допомогою будуть сформовані ми з вами зв’яжемося», – сказав він.

Також він додав, що християнська благодійна організація «Армія порятунку» закликає всіх небайдужих до співпраці для допомоги нужденним.