Сорочинський ярмарок відтепер і на Дніпропетровщині

16 Липня 2015 10:30
uateka.com

uateka.com

18 липня у «Перлині Придніпров’я» пройде справжній Сорочинський ярмарок. Придбати сувеніри, скуштувати національні страви, зробити стильні зачіски – все це можна зробити у Новомосковському районі. Про це повідомили в управлінні сім’ї та молоді Дніпропетровської облдержадміністрації.

Під час ярмарку можна буде зустріти відомих літературних персонажів творів Миколи Гоголя: Солопія Черевика, кума Цибулю, Хіврю, Гриця, Параску, Афанасія Івановича та інших гоголівських персонажів. Будуть там цигани, чорт-фаворит та Вірка Сердючка.

«Запрошуємо всіх бажаючих до «Перлини Придніпров’я». Ми зустрінемо вас веселими піснями, танцями, щирою любов’ю, жартами і гоголівською містикою», – зазначила директор закладу Наталія Олійник.

Вона звернула увагу гостей, що під час ярмарку в Перлині Придніпров’я можна буде купувати товари лише за оригінальні гроші центру – перлинки. Їх можна буде придбати на місці за гривні. А також цього дня можна чудово відпочити на березі Самари в старовинному лісі, який зберігає багато легенд.

Дитячий оздоровчий центр соціальної реабілітації “Перлина Придніпров’я” знаходиться по вулиці Острівна, 2 в селі Орлівщина Новомосковського району. Сорочинський ярмарок працюватиме з 17.00.

Джерело: gorod.dp.ua