У Дніпропетровську міліція пересіла на велосипеди

18 Липня 2015 08:42
uanews.dp.ua

uanews.dp.ua

Завдяки патрулювання на велосипедах вдалося охопити такі місця масового відпочинку громадян, як Фестивальний причал, Монастирський острів, вул. Набережна Леніна, парк ім. Лазаря Глоби і тому подібне.

За цей час значно зменшилася кількість так званих «вуличних» злочинів – пограбувань і розбоїв.

Нещодавно правоохоронці в складі велопатруля допомогли дідусеві знайти онуку, з якою він прийшов прогулятися по парку. Дідусь звернувся до міліціонерів і розповів, що тільки що дитина був поруч з ним, але через мить зникла дівчинка. Правоохоронці оперативно обстежили прилеглу територію, що дозволило встановити місцезнаходження зниклої дівчинки. Онуку повернули щасливого дідуся.

Також велопатрулі швидко зреагував на звернення 71-річного пенсіонера-рибалку, у якого зловмисник на велосипеді вирвав сумку з вудками. Працівники міліції наздогнали грабіжника і затримали його. Рибальські снасті повернули пенсіонерові. Виявилося, що велосипед, з допомогою якого було скоєно злочин, також крадений.

Крім цього, патрульні на велосипедах проводять профілактичні бесіди про неприпустимість куріння і вживання алкогольних напоїв в громадських місцях.