Дніпропетровський соціальний ролик отримав нагороду ЄС

27 Липня 2015 17:00
rrda.lviv.ua

rrda.lviv.ua

У Києві в спорткомплексі «Олімпійський» відбулася церемонія нагородження переможцівконкурсу відеороликів Представництва ЄС в Україні «Бути європейцем». Змагання між конкурсантами проходили у трьох номінаціях – «Найкраще відео», «Найкраща ідея» і «Найпопулярніше відео». Ролик «Європа – це мир!» відеостудії «Юність» Національного гірничого університету (Дніпропетровськ) переміг у номінації «Найпопулярніше відео», повідомляє прес-служба Міністерства освіти України.

Короткометражний фільм-переможець знімальна група відеостудії «Юність» створила на початку весни за участю близько 60 студентів Національного гірничого університету. Сертифікат переможця авторові і режисеру фільму Наталії Андрющенко, яка в Києві представляла творчу команду відеостудії «Юність», вручила президент Фундації «Відкрите суспільство», член журі Леся Шевченко.

«Ролики-переможці будуть використані на сайтах Європейської комісії та інших європейських інституцій як взірець того, що треба робити і як бачить молодь європейські цінності»,– зазначила керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова

Джерело: cultprostir.ua