Як будуть святкувати в Дніпропетровську день ВДВ

31 Липня 2015 16:11
tsn.ua

tsn.ua

Про це розповіли організатори свята

«85-ту річницю створення повітряно-десантних військ ми зустрічаємо у складній політичній ситуації і військової обстановці: в умовах, коли проходить антитерористична операція. Не враховувати ці моменти можна і саме тому святкування дня ВДВ буде проходити в особливих умовах. Я б хотів акцентувати увагу всіх мешканців та гостей Дніпропетровська та регіону на те, щоб ні в якому разі це свято не був використаний будь-якими деструктивними силами для підриву стабільної обстановки в нашій області. На тлі цього всього ми б хотіли звернутися до десантникам і місцевим властям, які допомагатимуть проводити святкові заходи 2 серпня, щоб вони не велися на провокації, зберігали спокій, вели себе гідно і обмежили вживання спиртних напоїв, так як саме спиртне часто є «злом», яке штовхає людей на протиправні дії», – наголосив голова громадської організації «Ніхто крім нас» Леухин Ігор.

«2 серпня о 9:00 ми оголошуємо загальний збір біля пам’ятника Маргелову (на вул. Набережна їм. Леніна вул між. Московської та Леніна). Там ми вшануємо хвилиною мовчання всіх десантників, які поклали свої голови, виконуючи свій обов’язок.

В 12:00 на Воронцовському пляжі буде проходити урочистий концерт. Інші громадські організації нададуть трансфер туди прямо від пам’ятника.

Ми запрошуємо діючих десантників, ветеранів та їхні родини взяти участь у цих заходах»,- зазначив він.

Ветеран ВДВ, підполковник запасу Петрашук Микола додав, що в цьому році на святкування дня ВДВ до Дніпропетровська приїде багато гостей не тільки з областей України, але і ще з 17 країн світу.

Сержант Зубів Костянтин зауважив, що десантники регіону просять усіх мешканців міста поставитися з розумінням і повагою до цього знаменного дня і його святкування.