У Дніпропетровську капітально відремонтують проспект Миру

4 Серпня 2015 10:50
ipress.ua

ipress.ua

До Дня міста у Дніпропетровську відремонтують бульварну частину пр. Світу на житловому масиві Лівобережний-3.

В даний час на бульварі ведуться масштабні роботи з благоустрою. На сьогоднішній день вже замовлено проект з облаштування технічної зупинки для громадського транспорту в кінці проспекту Миру (розворотне кільце трамваїв).

Як повідомив перший заступник мера Анатолій Крупський, на реконструкцію та благоустрій бульварній частині проспекту Миру з бюджету міста було виділено 10 млн грн. За його словами, у благоустрої бере участь один з благодійних фондів – за його рахунок буде встановлено дитячий майданчик і висаджені клумби.

«Міська влада відкриті для всіх без винятку партій, фондів і громадських організацій, які хочуть взяти участь у впорядкуванні території Дніпропетровська. Місто – наш спільний дім, і ми всі хочемо, щоб він був затишним і красивим», – сказав Анатолій Крупський.

Директор департаменту ЖКГ міськради Михайло Лисенко уточнив, що мова йде про Благодійний фонд Бориса Філатова.

«Благодійний Фонд Філатова допомагає місту у реалізації цього проекту. І не тільки цього, а й багатьох інших інфраструктурних проектів в місті. За рахунок Фонду Філатова буде встановлено дитячий майданчик і висаджені клумби», – повідомив Михайло Лисенко.

У рамках реконструкції на пр. Світу укладається плитка, встановлюються нові бордюри, лавки, урни, ремонтується зовнішнє освітлення, проводяться земляні роботи. Крім того, для безпеки городян будуть облаштовані огорожі, які відділятимуть бульвар від проїжджої частини, а також влаштована велосипедна доріжка довжиною 700 метрів і шириною не більше 3 метрів.