Застосування металочерепиці в приватному будівництві

11 Серпня 2015 08:00

unnamed

Металочерепиця та її застосування

Металочерепиця – вид листового покрівельного матеріалу, сировиною, для виготовлення якого є сталь, мідь або ж алюміній. Товщина листа матеріалу для виготовлення металочерепиці не повинна бути менше, ніж 0,5 мм, інакше показники довговічності і міцності даного покриття будуть значно нижче.

Металочерепиця широко використовується для покрівлі в цивільному будівництві, тому завдяки своїй структурі краще поглинає звук, а також є більш стійкою до корозії. Даний покрівельний матеріал довговічніший, ніж покрівля з профнастилу, при дотриманні правил монтажу. У середньому термін експлуатації металочерепиці складає 40-45 років.

Якими перевагами володіє металочерепиця?

Металочерепиця – досить економічний матеріал, покрівля даху яким обійдеться значно дешевше порівняно з бітумною черепицею, так як в цьому випадку економія складе приблизно 25-30%.

Переваги використання металочерепиці:

  1. Міцність і довговічність – основою для виготовлення є високоміцний лист стали і як наслідок цього – тривалий термін служби, який в середньому становить 40-45 років.
  2. Доступна ціна і простота монтажу – вартість матеріалу невисока, чим обумовлена ​​широка популярність на ринку, а монтаж металочерепиці досить простий і обійдеться дешевше, ніж в порівнянні з м’якою черепицею.
  3. Гарний зовнішній вигляд – дана перевага обумовлено величезним вибором колірної гами і дизайнерських рішень.

Металочерепиця – це матеріал, який найбільш точно відповідає показнику ціна якість, а будинок з таким дахом виглядає дуже солідно і симпатично в будь-який час року.

Джерело: Строй Маг