Де краще поставити ялинку і у якому вбранні зустрічати Новий рік

28 Грудня 2015 17:22

u-chomu-zustrchati-noviy-2016-rk-mavpi_181Гроші, кар’єрне зростання, поліпшення розумової працездатності. Все це – завдяки правильно підібраному місцю для установки ялинки. Як зробити своє життя кращим за допомогою лісової красуні в будинку, розповіла експерт і практик Фен-Шуй Наталія Журавель на прес-конференції в медіа-центрі «ДНІПРО ПОСТ».

«Ялинка, за рахунок вогників і прикрас, несе енергію Ян. Ця енергія може бути як сприятливою, так і несприятливою. 31 грудня – ще рік Кози, тому ялинку краще встановлювати на Півночі – для отримання фінансового прибутку, на Північному сході – для кар’єрного зростання, на Сході – тим, хто займається інтелектуальною працею. Особливу увагу слід приділити вхідних дверей і місцем сну в будинку, двері і робочому столу – в офісі, двері і касовому апарату – в магазині. Вхідні двері повинні бути максимально вільними і чистими, щоб зустрічати енергію. Добре, якщо в приміщенні присутні живі зелені рослини », – сказала Наталія Журавель.

Крім цього, астролог дала поради, що стосуються наряду в новорічну ніч – слід одягти щось з відтінками червоного, прикраси з дорогоцінних каменів, аметистів, діамантів, золото. Також в одязі має бути приталений силует.