Вміють і готувати, і на стіл подавати

11 Січня 2016 22:29

1451374958_940980_671555966318703_3787161393014879760_nУ державному навчальному закладі «Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу» відбулася державна кваліфікаційна атестація учнів на присвоєння кваліфікації “кухар 4 розряду”.
1451374924_kopiya-img_2872Учні приготували вироби, рецептура та технологія виготовлення яких була розроблена харчовими підприємствами Дніпропетровська. Кваліфікаційна комісія, до складу якої входили й представники таких підприємств, підкреслила високу якість та творчий підхід у приготуванні страв.
1451374947_1903981_671555912985375_936558129475374041_n– Впевнена, – говорить директор Центру, відмінник освіти України, педагог з великим досвідом Інна Василівна Войтович, – наші випускники знають, як зробити так, щоб клієнт повертався до закладу знову й знову. Адже, наприклад, сервіровка столу – це не просто «приніс – прибрав», офіціант повинен бути ще й гарним психологом, творчою людиною. А професійний бармен повинен мати гарну пам’ять і широкий кругозір. Якщо працюють професіонали – це виглядає гарно.
Випускники «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу» працюють у найпрестижніших ресторанах Дніпропетровщини та України. Їх запрошують на роботу ще під час проходження практики на підприємствах. Адже висока якість підготовки спеціалістів у Центрі відома рестораторам, знання та вміння учнів мають заслужений авторитет.

                     Віра Касьянова