У Дніпропетровську на Водохреще в ополонку впав оператор з камерою (ФОТО)

19 Січня 2016 14:38

DSC_1026-692x460 DSC_1028-692x460Незважаючи на мороз та вітер, мешканці Дніпропетровська пірнали в ополонку, яку прорубали в декількох метрах від берега Дніпра.

Першими у Дніпропетровську офіційно річку освятили священики Київського патріархату.
Через тонкий лід (7-8 см), організатори довго вирішували стелити доріжку до великої ополонки або ж безпечніше прорубати хід від берега, щоб городяни самостійно заходили у воду. У результаті зупинилися на ополонці в 30 метрах від берега, доріжку до якої посипали піском. Правда, дуже скоро пісок змився водою і дорога до ополонки стала ще одним випробуванням для віруючих – чимало людей ковзало і падало ще не дійшовши до води.

Не став винятком і оператор 34 каналу, який знімав як купаються і через слизький лід, покритий водою впав в ополонку разом із камерою, пішовши цілком під воду прямо в одязі. Його негайно витягли рятувальники і надали допомогу.

DSC_0779-689x460Городян же, які очікували з рушниками, теплим одягом та гарячими напоями, рятувальники перестали випускати на лід ближче до ополонки після того, як вздовж берега пішла довга тріщина.

Джерело: dnepr.info