Опій у презервативах: на Дніпропетровщині продають наркотики креативно (Фото)

19 Лютого 2016 14:28

2 t 1На Дніпропетровщині чоловік торгував наркотиками, дозуючи їх в презервативи.

“Від традиційного дозування опіатів в медичні шприци, деякі наркоторговці застосовують більш креативні варіанти. Напередодні, під час відпрацювання території  Кривого Рогу, співробітниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності було встановлено парубка, який мав при собі 200 мілілітрів наркотичного засобу “опій ацетильований “”, – повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

Як виявилося, злочинець для дозування наркотику використовував презервативи, наповнюючи їх по 10 мілілітрів кожен.
Все це добро він мав намір реалізувати серед наркозалежних жителів Кривого Рогу. Правоохоронці взяли його на гарячому під час розкладання їм так званих «закладок», які використовуються в методі безконтактного збуту, коли споживач не контактує з постачальником безпосередньо.

Ціна вилученої «ширки» за цінами «чорного» ринку становить близько 20 тисяч гривень.

Зараз все вилучене направлено на експертизу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України, згідно з якою наркозбувачів може загрожувати до десяти років позбавлення волі.
Зараз встановлюються злочинні контакти креативного наркоділка і проводяться заходи щодо виявлення можливих каналів поширення ним наркотичних речовин.