На Дніпропетровщині правоохоронці вилучили наркотиків на 100 тис. грн. і затримали лідера злочинного угруповання (Фото)

24 Лютого 2016 13:14

54 1 2 4 5На Дніпропетровщині правоохоронці вилучили наркотиків на 100 тис. грн. і затримали лідера злочинного угруповання.

“23 лютого працівниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності було проведено ряд результативних обшуків”, – повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

У безробітного жителя Дніпропетровська поліцейські вилучили з десяток сліп-пакетів, заповнених психотропною речовиною «метамфетамін» загальною вагою близько ста грамів.

Також в Павлограді внаслідок обшуку співробітниками Сьомого управління був встановлений та затриманий один з лідерів групи місцевих наркоділків. Ця людина відома в певних колах як Павлограда, так і прилеглих міст. Зокрема, у нього було знайдено близько 50 грамів «метамфетаміну», 50 таблеток прекурсоросодержащего медичного препарату «ефіна», а також бойовий пістолет.

Загальна сума вилучених в обох випадках речовин на «чорному» ринку становить понад сто тисяч грн. Все вилучене направлено на експертизу.

Встановлюються шляхи потрапляння «пороху» до зазначених осіб, їх контактну мережу, а також напрямку поширення психотропної речовини.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтями 263 і 307 Кримінального кодексу України. Правопорушників може загрожувати позбавлення волі на строк до 12 років.