На Дніпропетровщині поліцейські в нічному клубі зловили наркодилера, озброєного гранатою (Фото)

25 Лютого 2016 14:02

ya2 d1 dz2 kr (2) kr p3 p5На Дніпропетровщині за кілька днів арештували 4 наркоторговців.

«Протягом цього тижня співробітниками Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності на території Дніпропетровської області проведено ряд важливих оперативно-профілактичних заходів», – повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

Так, 23 лютого в Павлограді працівниками Сьомого управління було проведено обшук у місцевій непрацюючої, раніше засудженої мешканки.

Поліцейські вилучили у неї 50 грамів психотропної речовини «метамфетамін» та 30 мілілітрів «опію ацетильованого».
За її словами, «порох» і «ширку» вона зберігала з метою подальшого збуту серед наркозалежних жителів Павлограда.
Загальна вартість вилученого у неї наркотичного «добра» на «чорному» ринку становить близько 50 тисяч гривень і воно поки відправлено на експертизу.

24 лютого в Кривому Розі в ході проведення оперативно-профілактичних заходів було встановлено молодий чоловік, у якого вилучено понад тридцять фрагментів пластикових трубочок з традиційно дозованим в них психотропною речовиною «метамфетамін».

Як виявилося, він зберігав їх при собі з метою подальшого збуту серед місцевих любителів «пороху».

В той же день в Дніпродзержинську під час відпрацювання території міста біля одного з нічних клубів були встановлені два раніше судимих ​​громадянина, у яких було вилучено 20 «кубів» «опію ацетильованого» і граната РГД-5 з запалом. За словами її власника, цей боєприпас він зберігав з метою самозахисту. Як бойова граната потрапила до нього, правоохоронцям ще належить з’ясувати.

На даний момент все вилучене направлено на експертизу.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтями 263, 307 і 309 Кримінального кодексу України.
В даний час проводяться заходи щодо встановлення злочинних зв’язків правопорушників, а також виявлення можливих каналів розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин.