Ювілейна конференція Дніпропетровської “Батьківщини”

6 Березня 2016 17:01

SAMSUNG CAMERA PICTURES

У Дніпропетровську відбулася ювілейна ХХ звітно-виборна конференція Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”.
У заході взяли участь 384 делегати, які представили всі міста і райони області.
На конференції було обрано голову та бюро партійної організації, контрольно – ревізійну комісію. Також обрали делегатів на ХІV з’їзд Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Делегати обговорили та висловили свою позицію щодо ухвалення змін до Конституції України.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Делегати заслухали звіт голови та бюро Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» про проведену роботу за період з лютого 2012 року по лютий 2016 року, звіт контрольно – ревізійної комісії обласної організації.
Оплесками учасники конференції побажали якнайшвидшого повернення Надії Савченко в Україну.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Пишаюся тим, що я є куратором вашого обласного осередку, – зазначила народний депутат України Олександра Кужель, яка взяла участь у конференції. Вона високо оцінила діяльність «Батьківщини» на Дніпропетровщині.
Народний депутат розповіла про роботу фракції «Батьківщина» у Верховній Раді. Для однопартійців важлива єдність у вирішенні актуальних питань.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Наприклад, фракція засуджувала хаотичне прийняття бюджету країни та не голосувала за нього, не погоджувалася зі змістом нового Податкового кодексу, наполягала прибрати податок з пенсійних виплат. Депутати були категоричними також щодо особливого визначення статусу Донецької і Луганської області. Жодного голосу фракція не дала на підтримку особливого статусу цих регіонів.
Також нардеп розповіла про плани керівництва партії щодо навчання депутатів всіх рівнів. За планом, 2 – го квітня, у Кіровограді, відбудеться таке навчання і депутатів місцевих рад від Дніпропетровщини. Вони працюватимуть у трьох секціях: бюджетна, землевпорядкування та ЖКГ.
На навчаннях планує бути присутньою лідер партії Юлія Тимошенко.
Помітно зміцнила свої позиції партія на Дніпропетровщині. 324 депутата зараз представляють «Батьківщину» в радах різних рівнів. Багато з них отримав керівні посади у радах та постійних комісіях. А висуванець «Батьківщини» Мгер Куюмчян обраний заступником голови Дніпропетровської обласної ради.
У своїй звітній доповіді голова Дніпропетровської обласної «Батьківщини» Антоніна Ульяхіна наголосила, що саме первинні організації є основою партії. А жива робота з людьми була і залишається надзвичайно важливим напрямом у діяльності партійної організації.
«Ми несли людям правду, незважаючи на скептиків, ми несли людям віру», – підкреслила Антоніна Ульяхіна.
Головною ж відмінністю «Батьківщини» на Дніпропетровщині залишається її згуртована команда. У політичній силі дають дорогу і молодим. Наприклад, міську партійну організацію в Кривому Розі очолила 24 – річна Яна Моргун.
Партія на Дніпропетровщині активно працює в багатьох напрямках – підтримує волонтерський рух, втілюється в життя ініційована нею програма «Родина героя», працюють навчальний центр політичної освіти, громадська приймальня, впроваджений в життя правозахисний проект, все потужніше про себе заявляє «Батьківщина молода».
За результатами відкритого голосування головою Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” переобрано Антоніну Ульяхіну.
Олександра Кужель вручила подяки депутатам Дніпропетровської обласної ради від фракції «Батьківщина» за перемогу у виборах, а Антоніна Ульяхіна від обласної ради отримала почесну відзнаку – нагрудний знак «За розвиток місцевого самоврядування».

Віра Касьянова