На Дніпропетровщині затримали наркоторговців

9 Березня 2016 17:42

4 1 2Поліцейські затримали молодика, який мав при собі психотропну речовину «метамфетамін».

“7-го березня співробітниками Сьомого управління департаменту протидії наркозлочинності, спільно з патрульними поліцейськими Дніпропетровська була проведена спільна відпрацювання території обласного центру і був затриманий наркоторговець. У нього вилучено 10 грамів так званого« пороху », розфасованого в сліп-пакети і електронні ваги із залишками небезпечного речовини “, – повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.
Як пояснив затриманий, «метамфетамін» він тримав для особистого споживання, реалізовувати його не збирався, проте, поліцейським ще належить перевірити достовірність слів правопорушника, встановити його контактну мережу і з’ясувати, звідки психотропів потрапив до нього. За словами експертів, на «чорному» ринку, цей обсяг можна було б продати приблизно за 10 тисяч гривень.

Також не відстає в наркотичному плані і Кривий Ріг. Зокрема, там, співробітниками Сьомого управління вилучено у двох осіб понад 60 трубочок все з тим же, популярним в певних колах «метамфетаміном».

Зараз все вилучене направлено на експертизу.

Відкрито кримінальні провадження у статті 307 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.