Дніпропетровські фігуристи посіли четверте місце на юніорському Чемпіонаті світу

21 Березня 2016 13:44

14585535835848Рената Оганесян і Марк Бардо – спортивна пара з фігурного катання – посіли четверте місце на юніорському Чемпіонаті світу. З сумою балів 155.08 наші земляки трохи не дотягли до призової трійки. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Дніпропетровської ОДА.

В угорському Дебрецені завершився юніорський Чемпіонат світу з фігурного катання. Серед тих, хто презентував Україну, була спортивна пара з Дніпропетровська – 14-річна Рената Оганесян і 19-річний Марк Бардо.

Фігуристи виступали за двома програмами. У короткій – дует виконав 7 обов’язкових елементів і посів третє місце з результатом 59.30 балів.

У довільній програмі спортсмени продемонстрували всі складні елементи, якими володіють. Серед них – потрійні підкрутити, складні стрибки в три оберти, потрійні викиди і т.д. За техніку виконання і якість прокатів фігуристи отримали 95.78 балів.

За підсумками юніорського Чемпіонату світу Рената Оганесян і Марк Бардо зайняли четверте місце.

Марк Бардо і Рената Оганесян – найсильніші в Україні в своїй віковій категорії. Молоді фігуристи лише в кінці минулого року почали виступати на міжнародних змаганнях серед юніорів. Цього року дніпропетровська пара оновила свої рекорди і завоювала срібло на турнірі Bavarian Open-2016.

Фігурним катанням в області займається близько півтисячі спортсменів, їх тренують майже 30 тренерів.