Наша підтримка воїнів АТО

21 Березня 2016 15:51

DSC_0033Так сталося, що наша країна зараз переживає нелегкі часи. Вже два роки на сході України наші бійці мужньо боронять нас від навали терористичних угрупувань та російських військ. Дехто називає це антитерористичною операцією, але насправді це ганебна війна проти нашої країни, проти нашого народу.
Нажаль, наша армія не повністю оснащена та боєздатна, але завдяки патріотизму й відданості нашого народу ми змогли зупинити ворога та відновити нашу армію. Сотні тисяч небайдужих українців зголосилися допомагати бійцям обладнанням, одягом, технікою, обігрівачами та їжею, а відчайдушні волонтери доправляли вантажі в найгарячіші точки бойових дій.
Нажаль, війна триває, і сьогодні наші бійці на передніх позиціях мужньо боронять наш спокій та мирне небо, проте й зараз вони потребують нашої допомоги та підтримки. Адже лише разом ми зможемо відстояти цілісність і незалежність нашої Держави.
Безліч разів мешканці Широківського району збирали допомогу армії й через волонтерів відправляли в гарячі точки Луганщини та Донбасу. Ось і зараз хочеться подякувати депутату обласної ради Дмитру Зубрію та фермеру Юрію Кубайчуку, які придбали та передали бійцям електрогенератор.
Треба висловити особливу подяку учням середньої загальноосвітньої школи №1, які зібрали дуже багато гостинців, солодощів і малюнків і цим засвідчили безмежну підтримку та вдячність нашим воїнам.
Лише разом піклуючись про кожного, ми захистимо й відбудуємо нашу рідну Україну!

Сергій Гура, депутат Широківської районної ради, волонтер