На Дніпропетровщині вкрали гроші, які виділяли на квартири для військових

30 Березня 2016 10:24

1487510366На Дніпропетровщині зафіксовано факт розтрати бюджетних коштів в особливо великих розмірах, призначених для закупівлі житла військовослужбовцям та членам їх сімей. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону України.

У травні 2015 року Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції в Дніпропетровській області скасував декларацію одного з ТОВ про готовність до експлуатації будинку на вулиці Новошкільна. Скасування декларації виключила можливість реалізації квартир в даному будинку. Але у вересні чиновники Міноборони придбали у ТОВ 5 квартир для військовослужбовців.

За фактом будинок досі в експлуатацію не введений, квартири непридатні для проживання. Чиновники Міноборони розтратили понад 3 млн грн, повідомляють в прес-службі військової прокуратури.

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону за даним фактом відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Триває досудове розслідування.