Директор ПСП «Каспій» з Дніпропетровщини Гілал Ісаєв отримав почесне звання «Взірець професіоналізму»

13 Квітня 2016 16:36

IMG_0940З нагоди Дня народження, та завдяки професіоналізму, толерантній та досвідченій соціально-економічній політиці і управлінню, виваженим рішенням і результативним діям, які створили заслужений авторитет і повагу серед підлеглих та колег, бізнес-партнерів і менеджменту профільної галузі, Оргкомітет Всеукраїнської програми «Золоті Руки Країни» одностайно ухвалив рішення присвоїти почесне звання «Взірець професіоналізму» та нагородити «Золотим орденом ««Взірець професіоналізму» Директора ПСП «Каспій» Гілала Ісаєва.
Оргкомітет Всеукраїнської програми «Золоті Руки Країни» відзначив багаторічну наполегливу плідну самовіддану сумлінну працю Гілала Міргасановича на українській Ниві, спрямованій на становлення та розвиток галузі сільського господарства країни, направлену на підвищення якості та збільшення асортименту продукції і послуг, що виробляються та надаються.
Також – особистий неоціненний вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу України, створення нових робочих місць, досягнення високих показників у виробництві сільськогосподарської продукції.
Організатори відмітили також благодійницьку та меценатську, плідну суспільно-політичну діяльність Гілала Ісаєва, взірцеві управлінсько-організаторські якості, які разом з самовідданою працею трудового колективу, є запорукою лідируючих позицій ПСП «Каспій» серед аналогічних сільськогосподарських підприємств регіону.
Високий професіоналізм співробітників підприємства, фахівців своєї справи з великим досвідом роботи та багажем знань, які виконують свої обов’язки професійно і відповідально, допомагає досягати нових вершин, постійно розробляти та впроваджувати новітні технології у виробничий процес.
Щира вдячність від незліченної кількості вдячних клієнтів є запорукою тривалих і стабільних відносин з партнерами. Всі послуги ПСП «Каспій» дбайливо надаються дійсно «Золотими Руками» професіоналів, а його керівник є справжнім Взірцем у своїй галузі.

Віра Касьянова